Palvelut

Heseva- kuntoutuksen fysioterapeutit tekevät alaraajakonsultaatioita ja apuvälinearvioita yhteistyössä apuvälineteknikon kanssa.

Voice Massage™ -terapia (äänihieronta) on hengitykseen ja äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien käsittelyä klassisen hieronnan ottein.

Heseva-kuntoutus on jo useita vuosia vuokrannut allastilojaan pääkaupunkiseudun vauvauintiryhmille.

Lääkinnällisiä tukisukkia ja -hihoja käytetään turvotuksen hoidossa ja laskimovirtauksen tehostamisessa. Tukisukat ja -hihat valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan mittojen mukaan.

Lymfaterapia on kansainvälisesti tunnettu turvotuksen hoitoon kehitetty hoitomuoto. Hoitomuodon on kehittänyt tanskalainen biologi Emil Vodder

Terapeuttinen harjoittelu toteutetaan fysioterapeutin ohjauksessa. Terapiavälineistön hankinnassa on huomioitu vaikeavammaisten kuntoutujien tarpeet.

Allasterapialla tarkoitetaan vedessä tapahtuvaa liikeharjoittelua. Heseva-kuntoutuksessa allasterapiaa toteutetaan yksilöllisesti.

Neurologisessa fysioterapiassa kuntoututetaan mm. aivoverenkiertohäiriön jälkitiloja, selkäydinvammaisia, reumaatikkoja tai MS-tautia sairastavia.

Panasonic JOBA Core Trainer jäljittelee ratsastusterapian liikkeitä ja harjoittaa niitä lihasryhmiä joihin perinteiset harjoituslaitteet eivät usein vaikuta.