Neurologista kuntoutusta Helsingin Käpylässä

Heseva on nyt osa valtakunnallista Fysiosta

Ilmeemme muuttuu, mutta samat tutut ja kokeneet ammattilaiset palvelevat sinua jatkossakin, entistä laajemmin. Fysioksella on 50 toimipistettä 24:llä paikkakunnalla ja se työllistää noin 300 fysioterapeuttia. Olemme Suomen suurin fysioterapiaketju.

Meille jokainen on tärkein

Fysios panostaa erityisesti aktiiviseen kuntoutukseen. Huippuammattilaisemme ovat sitoutuneita auttamaan ja olemaan tukenasi. Meille mikään vaiva ei ole liian iso eikä pieni. Tervetuloa Fysiokseen! Lue lisää www.fysios.fi


Heseva- kuntoutus on kaikenikäisille ja -kuntoisille tarkoitettu vaikeavammaisten kuntoutukseen suuntautunut fysioterapialaitos. Tarjoamme kuntoutujillemme laadukasta ja monipuolista fysioterapiaa, allasterapiaa sekä lymfaterapiaa avokuntoutuksena.

Meillä on pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta, jonka laadun kehittämiseen olemme panostaneet niin henkilökunnan koulutuksessa kuin laitteiden hankinnassakin.

Henkilökuntamme on osaavaa ja ammattitaitoista. Jatkuvan kouluttautumisen sekä uusimman tiedon hankkimisen kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen hoidon.

Käytössämme ovat asianmukaiset ja esteettömät tilat jotka sijaitsevat rauhallisella alueella Helsingin Käpylässä. Välineistön monipuolisuus mahdollistaa vaihtelevan ja jokaisen tarpeet huomioivan kuntoutuksen. Terapia- allas mahdollistaa tehokkaan harjoittelun veden vastusta ja nostetta hyödyntäen.

Kuntoutukselle asetetaan tavoitteet yhteistyössä kuntoutujan kanssa. Tavoitteiden saavuttamista seurataan erilaisin toimintakyvyn arviointimenetelmin, jotka ovat tuloksellisen fysioterapian toteutumisen perustana.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.